Vormingsavond: Zoektocht naar het verleden
30 september 2021
van 20u tot 22u30

Sint Jozefzaal Merelbeke
Oude Gaversesteenweg 24
9820 Merelbeke

€ 8 per persoon

info@vagadoptie.be

Inhoud van de vorming

Er zijn legio mogelijkheden waarom een kind te vondeling is gelegd in China. Yanina, geadopteerd uit China, wil na haar bezoek aan het tehuis in 2010 meer over haar geboorteouders te weten komen. Haar ‘zoektocht naar het verleden’ begint. Tijdens deze onderneming stuit Yanina op aangrijpende gebeurtenissen waardoor haar kijk op het Chinese leven verbreedt. Zij beseft dat achter iedere verlating een uniek verhaal schuilt. Zal zij ooit de ware toedracht van haar achterlating achterhalen?
‘Zoektocht naar het verleden’ is het tweede boek van Yanina en het vervolg van het in 2012 gepubliceerde ‘Terug naar waar ik geboren ben’.

Na de boekvoorstelling neemt Tara je als adoptiecoach mee achter de scènes van het verwerkingsproces. Er wordt samen op zoek gegaan naar de redenen waarom een geadopteerde start met zijn/haar zoektocht naar…
Er wordt tijd voorzien om ervaringen te delen, vragen te stellen en praktische tips uit te wisselen. Zowel (kandidaat)adoptieouders, geadopteerden als andere geïnteresseerden zijn welkom!

Sprekers
Claudia Waas en Yanina Verplanke, adoptiemoeder en geadopteerde, in samenwerking met Tara Mergeay, adoptiecoach en geadopteerde

Schrijf me in

Wil je lid worden?

Als VAG-lid ondersteun je de doelstellingen van VAG en ontvang je :

  • het driemaandelijks VAG-magazine
  • een persoonlijke uitnodiging voor vormingsavonden, activiteiten en evenementen georganiseerd door VAG
  • korting op de door VAG verkochte boeken
  • een digitale nieuwsbrief